Wie ben Ik?

Afkomstig uit Minsk , Wit-Rusland  en heeft als kind en tiener Ballet academie in Minsk gevolgd toen nog in het sovjet regime van de USSR. Tijdens haar studie aan de Minsk universiteit heeft ze ook gedanst in het gezelschap van de national Russische dansschool.

Na het beëindigen van haar studies is Nadia zich gaan verdiepen in het bestuderen van de natuurlijke bewegingen van het menselijk lichaam en dan voornamelijk in het gezond en versterkend bewegen.


De Pilates methode lag voor de hand en na verschillende opleidingen, stages en hard werken heeft Nadia het statuut van gecertificeerd lesgever en bewegingscoach verkregen.


Het regelmatig volgen van seminaries en conventies in binnen- & buitenland dragen nog steeds bij tot de kunde en kennis van vandaag. De pilates en fitness lessen lagen altijd zoals bijberoep gedurende 15 jaar ?

Over Nfashion Pilates - Studio

Sinds 2015 is Nadia actief in België met dezelfde gedrevenheid en motivatie om iedereen op een gezonde en verantwoorde manier te laten bewegen. Versterkend en tegelijkertijd ontspannend.
Studio-Pilates nfashion  werd officieel actief vanaf het begin van 2017 en sindsdien worden de lessen pilates gretig gevolgd door een steeds toenemend aantal “aanhangers”. De trainingen gaan voornamelijk door op 3 verschillende locaties.


Een persoonlijke aanpak met aandacht voor elk individu staat centraal als credo; een korte en duidelijke communicatielijn met alle deelnemers vormt de ruggengraat voor het wederzijds respect tussen lesgever en deelnemer.


Wilt u graag lessen volgen?
Nfashion - Studio geeft Pilates in Brasschaat en Borgerhout.